top of page

Кривий Ріг отримає всесезонний молодіжний центр

Оновлено: 11 лют. 2023 р.

Створення всесезонного молодіжного центру екстремальних видів спорту – новий цікавий проект, який розробила організація FETSU у партнерстві з компанією Dream Park


Мета цього центру – створити до кінця 2023 року простір, де молоді люди зможуть займатися різними екстремальними видами спорту цілий рік, незалежно від погодних умов.


FETSU протягом багатьох років є провідним гравцем в індустрії екстремальних видів спорту та має багатий досвід у розробці високоякісних засобів для спортсменів.

Новий всесезонний центр буде сучасним комплексом, який запропонує широкий спектр заходів для молоді, включаючи скейтбординг, BMX, велотріал, MTB, боулдерінг, та багато інших.


Центр буде розрахований на прийом відвідувачів з різним рівнем підготовки та надасть їм можливість працювати над різними видами інвентарю під наглядом досвідчених тренерів.

Окрім тренувань, у центрі також відбуватимуться всеукраїнські змагання з екстремального спорту, майстер-класи та інші заходи, які залучатимуть молодь з усієї країни та не тільки.


Створення цього центру є великим кроком вперед для індустрії екстремального спорту в Україні, і він надасть молодим людям безпечний і доступний простір для вивчення своїх пристрастей і розвитку своїх навичок. За підтримки компанії Dream Park, FETSU впевнений, що всесезонний молодіжний центр екстремальних видів спорту матиме величезний успіх і сприятиме зростанню та розвитку екстремальних видів спорту в країні.


Підсумовуючи, варто сказати, що створення всесезонного молодіжного центру екстремальних видів спорту є новим захоплюючим проектом, який потенційно може значно вплинути на життя молоді не тільки в Кривому Розі а й в Україні.


Велика і щира подяка усім українським воїнам які щохвилини надлюдськими зусиллями, силою духу та залізною волею наближають Перемогу, знищуючи російського окупанта.


Слава ЗСУ! Слава Україні!


70 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page