top of page

Створення тимчасового критого скейтпарку в Кривому Розі

Оновлено: 11 лют. 2023 р.

Зима може бути важким часом для любителів екстремальних видів спорту. У суворі погодні умови складно залишатися активними та продовжувати тринування.

Але у Кривому Розі команда FETSU знайшла вирішення цієї проблеми, створивши тимчасовий критий скейтпарк.

Критий скейтпарк пропонує молодим людям і спортсменам безпечне місце для занять різноманітними екстремальними видами спорту, такими як катання на скейтборді, самокаті та BMX.

Це не тільки надає простір для продовження тренувань, але й пропонує нову можливість брати участь у місцевих змаганнях і заходах.


FETSU у співпраці з місцевими організаціями провели кілька захоплюючих змагань та заходів для молоді міста у критому скейтпарку. Ці заходи дозволили учасникам продемонструвати свої навички, налагодити зв’язок з іншими спортсменами та створити сильне почуття спільності.


Тимчасовий критий скейтпарк є чудовим прикладом того, як FETSU підтримує та просуває екстремальні види спорту навіть у міжсезоння. Завдяки цьому рішенню молодь та спортсмени Кривого Рогу можуть продовжувати займатися своїм захопленням, відточувати навички та залишатися активними цілий рік.

Зазначимо, що створення FETSU тимчасового критого скейтпарку в Кривому Розі є свідченням прагнення організації до розвитку та популяризації екстремальних видів спорту.

Завдяки зусиллям команди критий скейтпарк надає унікальну можливість для молоді міста займатися різними видами спорту та активними видами діяльності, а також розвиває почуття спільності та підтримки.


Велика і щира подяка усім українським воїнам які щохвилини надлюдськими зусиллями, силою духу та залізною волею наближають Перемогу, знищуючи російського окупанта.


Слава ЗСУ! Слава Україні!






34 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page