top of page

Принесення спорту в зруйновані війною міста

Оновлено: 11 лют. 2023 р.

Розширення можливостей спортсменів: місія FETSU та Dream Park щодо відновлення спортивної інфраструктур

Спорт і фізична активність відіграють вирішальну роль у житті багатьох людей, будучи не лише джерелом відпочинку та задоволення, але й сприяючи міцному здоров’ю та гарному самопочуттю.

На жаль, війна яка почалась внаслідок збройної агресії росією в Україні призвела до руйнування спортивних споруд, залишивши спортсменів без необхідних ресурсів для здійснення своїх пристрастей.


Однак команда FETSU та Dream Park продовжує підтримувати спортсменів і сприяти розвитку екстремальних видів спорту в Україні.

Разом ми розробили рішення, яке допоможе спортсемнам продовжити займатись поки триває процес повного відновлення спортивної інфраструктуру.


Рішенням є створення модульних переносних конструкцій, призначених для забезпечення безпечного та функціонального простору для тренувань і змагань спортсменів.

Ці конструкції легко збирати та транспортувати, що робить їх ідеальним рішенням для міст, які постраждали внаслідок терористичних атак росії.

Для подальшої підтримки спортсменів Dream Park оголосив що частина прибутку від продажу буде використана для надання безкоштовних споруд містам та спортсменам які цього потребують.


Своїм інноваційним рішенням FETSU і Dream Park доводять, що навіть в умовах війни продовжать надавати спортсменам безперешкодні можливості та будуть продовжувати сприяти у відновленні спортивної інфраструктуру нашої країни.


Наша непохитна відданість підтримці розвитку екстремальних видів спорту в Україні є свідченням сили співпраці та впливу, який організації можуть мати, коли вони працюють разом для досягнення спільної мети.


Отже, якщо ви спортсмен або просто фанат спорту та фізичної активності, подумайте про підтримку місії FETSU та Dream Park, придбавши одну з наших модульних конструкцій або зробивши внесок, щоб допомогти підтримати нашу спільну справу.

Разом ми можемо допомогти спортсменам в Україні мати ресурси, необхідні для реалізації своїх захоплень і повної реалізації свого потенціалу


Велика і щира подяка усім українським воїнам які щохвилини надлюдськими зусиллями, силою духу та залізною волею наближають Перемогу, знищуючи російського окупанта.


Слава ЗСУ! Слава Україні!


25 переглядів0 коментарів
bottom of page